Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar


Att åka på tävling kan vara ett stort steg och tycker man det är för mycket så kan man åka med utan att delta för att få se lite om hur det är och hur det går till.

Tävla måste man träna på, precis som med allt annat, så en rekommendation är att inte ha förväntningar eller göra stor sak av det hela första gångerna man åker i väg. Se, lär och ha kul!

Skytteaden110205 (1)

Fråga ledarna om råd om när det kan passa och vara lämpligt att gå vidare in i tävlingarna, kom ihåg att detta är en individuell sport, så den största motståndaren det är du själv. Får man sedan en pallplats, grattis!

 

Vill man tävla inom länet så deltar man där och kanske deltar man i skyttiaden för att prova sin kunnighet. Går man vidare så kan man delta i "test" som arrangerars runt om i länet och utanför. Deltagandet i dessa "test" gör att man placeras i rankinglistan i Sverige och om man är duktig kan värvas av förbundet för att gå vidare ännu längre!

skol sm 2009 009

Inom föreningen ser vi helst att man kommer igång och åker med ut på tävlingar, dels för er egen skulls utveckling men även för att hålla skyttesporten vid liv genom att träffa andra skyttar i vårt län.

Uppdaterad: 01 JUN 2019 18:10 Skribent: Jan-Erik Buckard

Postadress:
Rosersbergs SkF - Skyttesport
Buckard, Kungsvägen 48
19570 Rosersberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: medlemsfragor@rskfg....

Se all info